A keni problem me Mizat

ose na thirrni +383(0)49221223

Mizat Kulluese

janë të vegjël dhe kanë krahë me ngjyrë të çelur dhe konsiderohen të jenë pjesë e familjes së mushkonjave. Krahët e një mize kullimi kanë shumë luspa, kështu që kur vriten, mizat e kullimit prodhojnë një re të vogël pluhuri.

Në shumë situata, mizat e kullimit shkaktojnë një problem të përkohshëm. Meqenëse këto miza dihet se shumohen në ujë të ndenjur, është e zakonshme që pronarët e shtëpive të gjejnë një prani të mizës së kanalizimeve pasi kthehen në shtëpi nga pushimet. Mizat e kullimit nuk shumohen në ujë në lëvizje, kështu që aktiviteti i rregullt i shtëpisë ndihmon për t’i mbajtur ato larg. Një mizë tipike kullimi mund të jetë nga 1,5 deri në 5 mm në gjatësi.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi