A keni problem me Mizat

ose na thirrni +383(0)49221223

Miza Blow

Vendndodhja: Preferojnë zonat e buta ndaj tropikale,.

Emri shkencor: Calliphoridae

Speciet: Familja Calliphoridae përfshin mizat e kërmave, mizat e grumbulluara, mizat me shishe jeshile dhe shishe blu në rendin Diptera të insekteve.

Ngjyra: Shpesh shkëlqen me trupa blu, jeshile, portokalli ose të zeza si metalike.

Mënyra e jetesëssë Mizave Fluturuese

Të zhurmshme gjatë fluturimit, mizat fluturuese gjithashtu kanë qime të ngjashme me qimet që i dallojnë anëtarët e familjes Calliphoridae. Me aftësinë për të nuhatur lëndën e ngordhur të kafshëve deri në një kilometer e gjysmë larg, mizat fluturuese janë zakonisht insektet e para që bien në kontakt me kërma.

Meqenëse miza femërore është në një mision për të depozituar vezë sa më shpejt të jetë e mundur dhe shpesh kërkojnë trupa të pajetë për ta bërë këtë, mizat fluturuese mund të luajnë një rol të rëndësishëm në mjekësinë ligjore. Për shkak se vlerësimet tradicionale të kohës së vdekjes nuk janë të besueshme pas 72 orësh, hetuesit e skenës së krimit i drejtohen entomologëve mjeko-ligjorë për të përcaktuar kohën e përafërt të vdekjes duke analizuar zhvillimin e larvave të insekteve që ushqejnë mizën dhe kërma të tjera.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Mizat Përditësimet