Ndjeheni të rrezikuar?

Na Telefononi +383(0)49221223

Ne e kuptojmë se gjatë kohës të fundit, shëndeti dhe siguria janë shqetësimi juaj kryesor. Higjiena dhe parandalimi i sëmundjeve ka qenë gjithmonë një pjesë e madhe e misionit tonë, dhe ne jemi të gatshëm t’ju mbrojmë ju dhe të dashurit tuaj me shërbimin tonë të dezinfektimit profesional..

Ne kemi zhvilluar një shërbim efektiv për t’ju mbrojtur. Ne përdorim produktet e duhura, përdorim protokollet e duhura dhe shfrytëzojmë ekspertizën me vlerë mbi tetë dekada në trajnimin e teknikëve tanë.

Produktet që përdorim janë shumë efektive kundër baktereve që shkaktojnë sëmundje. EPA www.epa.gov së fundmi përcaktoi se një nga produktet tona është efektiv kundër SARS-CoV-2, virusi që shkakton COVID-19.

Shërbimi ynë i dezinfektimit ofron shumë përfitime, vret mikrobet dhe bakteret e dëmshme, parandalon dhe eliminon mykun dhe dezinfekton një shumëllojshmëri të gjerë virusesh, duke përfshirë: Hantavirusin, Hepatitin B, Hepatitin C, HIV-1 (Virus AIDS), Influenza A/Brazil Virusi dhe virusi i gripit A H1N1, të gjitha përveç Koronavirusit njerëzor.

Ne kemi mbi 80 vjet përvojë në mbrojtjen e bizneseve dhe familjeve dhe kjo shfaqet në trajnimet tona të fuqishme në aplikimet e preparateve dezinfektuese.

Ne madje ofrojmë dezinfektim rezidual ! Kjo do të thotë që ju do të jeni ende të mbrojtur nga rikontaminimi edhe pasi të largohemi! Shërbimi ynë do t’ju lërë të mbrojtur deri në 90 ditë, por ne rekomandojmë vizita mujore për të maksimizuar efikasitetin e shërbimit të dezinfektimit.

Ekipi ynë do të dezinfektojë dhe eliminojë në mënyrë efektive viruset (përfshirë SARS-CoV2, i cili shkakton COVID-19) në sipërfaqe jo poroze si banakët, tavolinat dhe dorezat e dyerve. Shërbimi ynë është i disponueshëm për shtëpitë dhe bizneset, duke përfshirë shtëpitë për një familje, komplekset e apartamenteve, restorantet, zyrat etj.

  • Go Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Go Next