back-circle prapa

Veturat e famshme me pamje miu

The Red Ant

The Early Mouse Car

The New Mouse Car

The Mouselimo

Dëshira që flota e kompanisë së tij të dukej njësoj bëri që një furgon Volkswagen të shndërrohej në një “Kamion me milingona” të plotë me antena. Makinat tona të verdha me pamje të miut dhe kamionët e verdhë me antena kanë ndihmuar në identifikimin e Truly Nolen si kompania e kontrollit të dëmtuesve me një sens humori dhe argëtim. Këto reklama lëvizëse shumë të dukshme ekzistojnë që nga viti 1961 dhe janë vetëm një nga gjërat e shumta që i japin Truly Nolen-it dhuntinë e tij të veçantë.

Flota Antike