Si ndikojnë dëmtuesit në mjedisin tuaj?

Dëmtuesit siq janë: Brejtësit, Insektet, zogjët, zvaranikët janë realitet i jetës së përditshme.
Sa do pastër që ta mbani objektin tuaj ose sado mirë që të jetë i konstruktuar ai, dëmtuesit do ta gjenë rrugën të hyjnë në të dhe arsyen për të qëndruar aty.
Ata i shkaktojnë dëme materiale ndërtesës suaj dhe pronës dhe janë bartës të  shumë llojeve të Virusëve, Bakterieve, Alergjive dhe kryesisht mjedisin jetësor e bëjnë të pakëndshëm me praninë e tyre.
Truly Nolen ofron mbroitje në tre zona prandaj ky shërbim unik garanton një mbroitje afatgjatë nga problemi me dëmtues.

 

DËMTUESIT:

 

brejtesit bubashfabat milingonat mizat mushkonjat rriqerat zogjet