A keni problem me Grerëzat

ose na thirrni +383(0)49221223

Grerëzat

Madhësia: Deri në 3.81 cm në gjatësi

Ngjyra: Grerëzat mund të ndryshojnë në ngjyrë nga e verdha në kafe, kaltër dhe madje edhe një e kuqe e ndezur.

Mënyra e jetesës së Grerëzave

Grerëzat përbëjnë një gamë të gjerë insektesh me mbi 30,000 lloje. Ata kanë shumë frikë nga njerëzit, sepse një numër i llojeve të grerëzave mund të pickojnë kur kërcënohen. Megjithëse duken të ngjashme me bletët, grerëzat mund të dallohen nga pjesa e poshtme e barkut të mprehtë dhe qendra e hollë. Llojet e ndryshme të grerëzave ndryshojnë shumë në pamje. Të gjithë kanë një palë krahë të mëdhenj dhe një të vogël.

Edhe pse disa lloje grerëzash mund të jenë shumë shqetësuese për njerëzit, shumica e specieve janë të vetmuara dhe jo thumbuese.

Për më tepër, grerëzat janë jashtëzakonisht të rëndësishme në kontrollin e insekteve të tjera dëmtuese, sepse pothuajse të gjithë dëmtuesit janë burimi i ushqimit për të paktën një lloj grenze. Pa praninë e grerëzave, ky kontroll natyror i insekteve nuk do të ishte i mundur. Megjithëse grerëzat janë të dobishme për mjedisin, ato gjithashtu mund të jenë të rrezikshme kur takojnë njerëz. Nëse foleja e tyre është e shqetësuar, grerëzat bëhen shumë mbrojtëse dhe do të grumbullohen dhe pickojnë për të mbrojtur folenë.

Grerëzat Speciet

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Grerëzat Përditësimet