Shërbimet e D.D.D-së për industri

Shërbime specifike për kontrollit e dëmtuesve për industritë

tnlogo-comm

Shërbimet e D.D.D-së për veprimtari Industriale

Truly Nolen ofron një sërë opsionesh të kontrollit të dëmtuesve për çdo lloj biznesi. Shërbimet tona të menaxhimit të dëmtuesve bazohen në filozofinë e zhvilluar shumë vite më parë. Ne e dijmë se klientët industrial duan një shërbim të plotë, të besueshëm dhe të përshtatshëm të kryer nga dikush që ata e njohin dhe i besojnë. Ne e kuptojmë se këto shërbime duhet të bëhen në një mënyrë të ndërgjegjshme për mjedisin. Klientët tanë nuk duan që insektet, as përdorimi i papërgjegjshëm i pesticideve, të ndikojë negativisht në mjediset e tyre të biznesit.

Disa na industritë që jemi të specializuar

Why Truly Nolen?

environmentally-conscious

Të ndërgjegjshëm për mjedisin

Ne punojmë për të minimizuar ndikimin tonë në mjedis duke përdorur preparate ekologjike sa herë që është e mundur.

global-resources

Njohuri Globale

Duke qenë në pronësi të familjare që nga viti 1938, ne ofrojmë vëmendjen dhe përkushtimin e një biznesi të vogël me burimet e një kompanie globale.

money-back

100% kthim i parave

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur, do të merrni një rimbursim të plotë për shërbimin tonë të fundit.

def

10% zbritje në shërbimet e D.D.D

Kur të nënshkruani kontratë të re

Na referoni një mik

Shpërblehuni për referimin e miqve tek Truly Nolen! Përfitoni 25 € zbritje në shërbimin tuaj të radhës kur një mik i juaji regjistrohet në Shërbimin e Kontrollit të Dëmtuesve 4 Sezonal.*

*Vetëm marrëveshjet e reja të shërbimit,.

Merrni detaje

Mësoni se si ti mbani larg Insektet dhe dëmtuesit tjerë

Regjistrohuni për të pranuar emaila nga Truly Nolen.

Mësoni se si ti mbani larg Insektet dhe dëmtuesit tjerë

Regjistrohuni për të pranuar emaila nga Truly Nolen.