A keni problem me Mizat

ose na thirrni +383(0)49221223

Shqetësimet shëndetësore nga mizat

Mizat janë më shumë se thjesht një shqetësim – ato janë gjithashtu të rrezikshme. Ka shumë shqetësime shëndetësore që lidhen me mizat, veçanërisht për shkak të substancave me të cilat ushqehen. Ata mund të zbresin mbi feces dhe më pas një njeri. Këto miza mund të bartin më shumë se 100 patogjenë, të cilët mund të shkaktojnë sëmundje si kolera dhe tuberkulozi. Jo vetëm që një mizë mund të përhapë një sëmundje thjesht duke u ulur mbi ju, por gjithashtu mund të përhapë patogjenë të rrezikshëm përmes të vjellave, feçeve dhe flokëve të tyre.