A keni problem me Vemjet

ose na thirrni +383(0)49221223

Vemjet

Një vemje është larva e një fluture ose një mole. Puna e vemjes është të hajë; ata duhet të konsumojnë mjaft gjethe dhe bimë për të përfunduar metamorfozën. Në mënyrë që të dalin në një flutur, ata duhet të kalojnë nëpër katër faza të ndryshme. Vemjet do të qëndrojnë si vemje për disa javë, në varësi të llojit të fluturës ose molës.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi