Ndjeheni të rrezikuar?

Na Telefononi +383(0)49221223

Truly Nolen është kompania më e madhe familjare për kontrollin e dëmtuesve në botë! Ne kemi një rrjet të jashtëzakonshëm partnerësh shërbimi me të cilët punojmë për t’u siguruar që të gjitha vendndodhjet tuaja, nga bregu në bregdet, të marrin llojin e mbrojtjes nga dëmtuesit për të cilin mund të krenohet biznesi juaj. Si një nga kompanitë komerciale të kontrollit të dëmtuesve me rritje më të shpejtë në botë, që operon në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe në 69 shtete, mund të jeni të sigurt se ne ju kemi mbuluar.

Filozofia

Me të vërtetë Nolen është në pronësi të familjes dhe në pronësi private. Një arsye kryesore për rritjen e vazhdueshme të Truly Nolen dhe reputacionin kryesor në industrinë e kontrollit të dëmtuesve është përkushtimi ynë për t’iu përmbajtur Filozofisë së Shërbimit të Truly:

Dëgjoni klientët tuaj
Kuptoni nevojat dhe qëllimet e tyre
Jini gjithmonë të përgjegjshëm
Ndërtoni partneritete afatgjata me çdo klient

Trajnimi

Vërtet Nolen ka krijuar gjithashtu një pikë tjetër diferencimi përmes angazhimit tonë ndaj trajnimit, duke vendosur standardet për industrinë tonë. Me Universitetin e parë Truly në Orlando, FL dhe një të dytë Truly U në Phoenix, AZ, theksi ka qenë gjithmonë në punësimin dhe mësimin e individëve më të mirë metodat më të mira për menaxhimin e çështjeve të dëmtuesve. Kohët e fundit, ne hapëm Qendrën e Udhëheqjes Truly Nolen në Tucson, AZ, duke rritur përsëri shiritin pasi ky objekt i ri kombinon kërkimin dhe zhvillimin më të fundit të artit me përvojën praktike në kohë reale në një qendër që është më e madhja e llojit të saj!

Shërbimi

Truly Nolen është një ofrues i plotë i kontrollit të dëmtuesve që mund të trajtojë të gjitha aspektet e shërbimeve të kontrollit të dëmtuesve, duke përfshirë përjashtimin e brejtësve; zhdukja e kafshëve të egra/kurthi; çrrënjosje/eliminimi i insekteve helmuese/thimbëse; kontrolli/zhdukja e shpendëve; të gjitha variacionet e metodologjive të kontrollit të termiteve; kontrollin e organizmit shkatërrues të drurit dhe më shumë. Çmimi ynë është shumë konkurrues si ofruesi i fundit i shërbimeve të kontrollit të dëmtuesve. Ne kemi centralizuar të gjitha proceset tona dhe mund të mbështesim çdo shërbim në të gjithë vendin përmes një qendre qendrore. Programi ynë i menaxhimit të dëmtuesve përmban Sigurimin e Cilësisë dhe një Ekip të tërë të Kontrollit të Cilësisë; një Ekip i dedikuar për Menaxhimin e Llogarive, ekipe të zbatimit, të krijimit dhe të tranzicionit, të cilët të gjithë mbështesin teknikët komercialë të trajnuar dhe specialistët specifikë të industrisë së Truly Nolen në ofrimin e një Programi efektiv dhe konkurrues për menaxhimin e dëmtuesve.

Misioni ynë Në varësi të fushës së shërbimit, ne do të përpilojmë një plan të përshtatur posaçërisht për nevojat tuaja. Na telefononi sot për një konsultë falas.

Shërbimi Kombetar Tregtar i Kontrollit të Dëmtuesve
Pavarësisht nga madhësia dhe shtrirja e çështjes së dëmtuesve, ne jemi këtu për të mbrojtur reputacionin tuaj me një program të përshtatur posaçërisht për ju, për të cilin mund të jeni krenarë.