A keni problem me Tenjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Tenja

Emri shkencor: Lepidoptera

Llojet: Mendohet se ka afërsisht 160,000 lloje tenjave, dhe shumica e llojeve të tenjave janë të natës.

Mënyra e jetesës së moles-Tenjës

Tenja evoluoi shumë përpara fluturave, me fosile që datojnë 190 milionë vjet të vjetra. Larvat e molës ose vemjet bëjnë fshikëza nga të cilat dalin si të rritur plotësisht me krahë. Tenja ka role të rëndësishme në ekosistemin e kafshëve të egra, në pjalmimin e luleve dhe si ushqim për kafshët e tjera.

Shqetësimet shëndetësore nga mola

A pickon mola-Tenja?

Tenja nuk kafshon apo pickon dhe nuk paraqesin asnjë shqetësim për shëndetin e njerëzve.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi