A keni problem me Mizat

ose na thirrni +383(0)49221223

Mizat e frutave

Lloji: Drosophila melanogaster

Ngjyra: e verdhë-kafe

Pamja: Sy të kuq dhe unaza të zeza përgjatë barkut

Mënyra e jetesës së mizave të frutave

Mizat e frutave përdoren gjerësisht për kërkime biologjike, sepse ato shumohen shpejt dhe janë të lehta për t’u mbajtur. E dukshme për numrin e lartë të vezëve dhe një cikël të shpejtë riprodhimi, një femër lëshon rreth 400 vezë në fruta të kalbura ose materiale të tjera si kërpudhat. Vezët çelin brenda 12-15 orësh me kohëzgjatje totale të zhvillimit mesatarisht 8,5 ditë.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi