A keni problem me Mizat

ose na thirrni +383(0)49221223

Mizat gjenden në të gjithë botën, shpesh duke hyrë në shtëpi apo pronat tuaja.

Mizat janë një problem i rëndësishëm sepse ato mund të jetojnë në kushte të ndryshme dhe të bartin sëmundje

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Mizat Përditësimet