A keni problem me Peshqit e argjendtë

ose na thirrni +383(0)49221223

Peshqit e argjendtë

Pamja: Ato janë të sheshta, të zgjatura dhe në formë ovale, me tre projeksione të gjata si bisht në fund të barkut dhe dy antena të gjata.

Emri: Emri i saj rrjedh nga ngjyra e argjendtë e kafshës gri e lehtë dhe blu, e kombinuar me pamjen e peshkut si shkak i lëvizjeve të saj. Emri i tij shkencor (Lepisma saccharina) tregon dietën e peshkut të argjendtë me sheqer dhe niseshte.

Mënyra e jetesës së peshkut të argjendtë

Peshqit e argjendtë janë lëvizin shpejt, fshehë mirë dhe riprodhohen shpejt. Këto cilësi mund të lejojnë që një poullacion të ndodhë pa u vënë re për periudha të gjata kohore dhe mund të rritet në mënyrë eksponenciale.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi