A keni problem me Brumbulli

ose na thirrni +383(0)49221223

Brumbulli- Beetle

Emri shkencor: Coleoptera

Pamja: Dy grupe krahësh me palën e përparme të ngurtësuar në mbulesa krahësh, elytra, duke i veçuar ato nga shumica e llojeve të tjera të insekteve.

Mënyra e jetesës së Brumbujve

Brumbujt janë insekte dhe gjenden në mbarë botën, të gjitha me gjashtë këmbë dhe dy antena, dhe vijnë në mijëra ngjyra dhe varietete. Ata janë lloji më i zakonshëm i insekteve në botë me mbi 350,000 lloje të ndryshme, me shumë të tjera për t’u zbuluar ende.

Brumbujt zhvillohen përmes katër fazave të rritjes të quajtura Metamorfoza e Plotë, duke përfshirë, vezën, larvën,pupën dhe më në fund të rriturit. Brumbujt hanë një shumëllojshmëri ushqimesh, kryesisht pjesë bimore, gjethe, fara ose fruta dhe dru. Disa madje hanë kërpudha dhe bajga.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi