Rekomandime


Nga një furrë buke e deri te klientët më me emër dhe projekte me përgjegjësi të mëdha. Ky është Truly Nolen në Kosovë . Një vend i vogel por me sukses të madh në shërbime dhe kjo tregon sakt se si mund të arrihet suksesi i madh edhe në vende me popullatë të vogël. Truly Nolen në Kosovë për gjatë vitëve u bënë një shembull i mirë dhe falë imazhit të tyredhe komunikimeve nga ata deri me tani u hapen dy përfaqësi, ajo në Maqedoninë e Veriut dhe në Uzbekistan. Ne kemi nënshkruar një marreveshje mes truly Nolen Amerikë dhe Truly Nolen Kosovë që të perzgjedhin kandidatët më të mire në disa shtete që kufizohen me Kosovën, ata do të ju spjegojnë sistemin franchizë permes telefonatave, emailave,vizitave, trajnimeve etj dhe më pas të ju drejtojnë në kompaninë amë në Amerike për procedurat tjera. Andaj kontaktoni Truly Nolen në Kosovë dhe ata do të jenë cdo her në dispozicionin tuaj. Më poshtë në aplikacion mund të gjeni cilat teritore janë të disponueshme për dhënjë të përfaqësisë.

Jose Lutz, CEO dhe Scott Nolen, President

Truly Nolen International njihet në mbarë botën për cilësi dhe përsosmëri në kontrollin e dëmtuesve. Truly Nolen është një nga kompanitë e kontrollit të dëmtuesve e cila po zgjerohet shumë shpejt, me më shumë se 185 degë në më shumë se 69 vende të botës.

Zotërimi i një ekskluziviteti të Truly Nolen International ju ofron mundësinë për të rritur dhe zhvilluar biznesin tuaj, për të përfituar nga makinat e famshme të miut të Truly Nolen. Bashkohuni me këtë ekip të suksesshëm, telefononi ekskluzivitetet tona aktuale dhe pyesni ata për Truly Nolen. Do të gjeni kaq shumë sipërmarrës të lumtur të cilët po përmbushin ëndrrat e tyre të bazuara në sisteme inovative të provuara që i ndihmojnë ata të rriten dhe të jenë fitimprurës.

Pse të zgjidhni Truly Nolen?

Ekuiteti i markës: Truly Nolen International njihet globalisht si një udhëheqës i shërbimit të kontrollit të dëmtuesve.

Përvoja e dëshmuar: Truly Nolen International është i pranishëm në 69 vende dhe 5 kontinente, gjë që e bën atë një model biznesi me përvojë në të gjitha llojet e tregjeve.

Shërbimi cilësor me menaxhim profesional: Truly Nolen International është i njohur për teknikat e tij inovative, duke qenë gjithmonë miqësore me mjedisin.

Trajnim dhe mbështetje: Truly Nolen International ka një program trajnimi të personalizuar për investitorët me apo pa përvojë. Ekipi i Truly Nolen International udhëton nëpër botë duke trajniar dhe mbështetur të gjitha nevojat teknike, menaxheriale dhe marketing.

Territoret e disponueshme

ZBULONI CILAT ZONA JANË GATI PËR NJË LOKACION TË TRULY NOLEN!

Ndryshe nga kompanitë e tjera, Truly Nolen kërkon nga pronarët që të blejnë vetëm një territor. Ne e bëjmë këtë sepse jemi të fokusuar në vendosjen e vendndodhjeve tona për sukses. Procesi është bashkëpunues dhe ne jemi gjithmonë të gatshëm të dëgjojmë propozimet tuaja ndërsa punojmë për të zgjedhur zonën që do të shërbejë biznesi juaj i ri!

E ARDHMJA JUAJ SI PRONAR FRANSHIZE FILLON KETU!

Plotësoni formularin e mëposhtëm për t’u bërë pronar i Truly Nolen®!

    * Fushë e kërkuar