A keni problem me Mizat

ose na thirrni +383(0)49221223

Mizat Jeshile

Llojet: Ka rreth 80 lloje të ndryshme skedarësh shishe.

Ngjyra: Ngjyra metalike blu ose jeshile

Mizat e shisheve jeshile krijojnë një zhurmë të fortë që mund të jetë e bezdisshme. Mizat e shisheve ushqehen me mish të kalbur dhe substanca të tjera organike. Ato mund të transmetojnë sëmundje dhe mund të shkaktojnë miazë, e cila është infektimi i trupit nga larvat e mizave ose larvat.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi