A keni problem me Rriqërat

ose na thirrni +383(0)49221223

Rriqërat

Ngjyra: me ngjyrë të kuqërremtë-kafe

Pamja: Një rriqër i fortë ka një mburojë të fortë si guaskë dhe ato zakonisht kanë formë si një farë e sheshtë përpara se të ushqehen. Rriqrat e buta nuk kanë një mburojë të fortë dhe kanë formë si rrushi i thatë.

Rriqrat janë parazitë të jashtëm që ushqehen me gjak si burimi kryesor i ushqimit. Edhe pse shumë besojnë se rriqrat janë insekte, rriqrat janë në të vërtetë arachnids, si merimangat. Ka lloje të ndryshme të rriqrave që ndahen në dy kategori kryesore: rriqrat e forta, të tilla si rriqrat e zakonshme të qenit, dhe rriqrat e buta.

Rriqrat janë insekte parazitare që mbijetojnë duke marrë gjak nga gjitarët, zogjtë dhe zvarranikët. Është gjithashtu e zakonshme që rriqrat të ngjiten dhe të ushqehen me njerëzit. Përveçse janë të pakëndshme dhe irrituese, kafshimet e rriqrave mund të bartin një sërë sëmundjesh dhe duhet të trajtohen në mënyrë korrekte dhe të monitorohen nga afër.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi