A keni problem me Bubashfabat

ose na thirrni +383(0)49221223

Bubashfabat-Kacabunjet

Pamja: Ata kanë gjashtë këmbë me gjemba dhe dy antena të gjata. Disa lloje kanë krahë, megjithatë shumica e bubashfabave me krahë nuk janë veçanërisht të aftë për të fluturuar.

Mënyra e jetesës së bubashfabave

Ka më shumë se 70 lloje të ndryshme kacabush. Disa lloje pushtojnë perveq bizneseve edhe banesat e njerëzve dhe konsiderohen si dëmtues.

Bubashfabat, janë përgjithësisht insekte me përmasa mesatare deri në ato të mëdha. Bubashfabat dëmtuese mund të përhapin sëmundje të ndryshme sepse ato zakonisht gjenden pranë depozitave të mbeturinave ose në kuzhinë, ku ka ushqim. Llojet tjera të bubashfabave janë të dobishme për mjedisin si riciklues të rëndësishëm të materialit organik të kalbur, bimëve dhe kafshëve të ngordhura.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi