Brejtësit janë të shpejtë dhe të ndërlikuar për tu kapur

Popullatat e brejtësve rriten shumë shpejt, kështu që koha është thelbësore. Është më mirë të intervenoni kur popullsia e tyre është e vogël. Një strategji e suksesshme dhe efektive e kontrollit të brejtësve zakonisht përfshin masat higjienike, mbylljen e vrimave (kufizimin e qasjës së tyre) dhe zvogëlimin e popullsisë përmes kurthave dhe preparateve të ndryshme profesionale.

Truly Nolen vepron shpejtë

Truly Nolen ofron të gjitha këto shërbime për të ju mbrojtur ju, shtëpinë ose biznesin tuaj nga të gjitha llojet e brejtësve. Nëse në ndonjë moment dëgjoni gërvishtje në muret tuaja, apo shihni jashtëqitje të vogla , dëmtim të gjësendeve tuaja atëher është koha të na telefononi për një isnpektim falas.

def

10% zbritje në shërbimet e D.D.D

Kur të nënshkruani kontratë të re

Keni nevojë specifike? Lexoni më shumë për shërbimet tona.

Përse Truly Nolen?

Të kujdeshëm për mjedisin

Ne punojmë për të minimizuar ndikimin tonë në mjedis duke përdorur preparate ekologjike sa herë që është e mundur.

Miqësor për kafshët shtëpiake

Truly Nolen përdor një qasje të integruar të menaxhimit të dëmtuesve (IPM) dhe tre zona

100% Garancion i Kthimit të Parave

Ne garantojmë për shërbimet tona, nëse ngeleni të pa kënaqur, ju do të merrni një rimbursim 100% të kthimit të parave.

Na referoni një mik

Shpërblehuni për referimin e miqve tek Truly Nolen! Përfitoni 25 € zbritje në shërbimin tuaj të radhës kur një mik i juaji regjistrohet në Shërbimin e Kontrollit të Dëmtuesve 4 Sezonal.*

*Vetëm marrëveshjet e reja të shërbimit,.

Merrni detaje

Mësoni se si ti mbani larg Insektet dhe dëmtuesit tjerë

Regjistrohuni për të pranuar emaila nga Truly Nolen.

Mësoni se si ti mbani larg Insektet dhe dëmtuesit tjerë

Regjistrohuni për të pranuar emaila nga Truly Nolen.