A keni problem me Kërcelli

ose na thirrni +383(0)49221223

Kërcelli

Llojet më të zakonshme: Specia Gryllus dhe Acheta domesticus

Madhësia: 1,46 cm deri pak më shumë se 2,5 cm

Ngjyra: E zezë me shkëlqim

Pamja: Të dallueshme menjëherë nga cicërimat e tyre, kërcejt kanë krahë lëkure dhe antena të gjata

Mënyra e jetesës së Kërcellit

Kërcjet janë një pushtues i rastësishëm i shtëpisë dhe banor i zakonshëm i peizazhit. Kërcjet zakonisht hasen në oborre, bodrume dhe hambare. Vezët çelin në fund të pranverës ose në fillim të verës – ato nimfa rriten në të rritur në rreth 45 ditë. Meshkujt e këtyre Kërcjeve të sapo rritur do të fillojnë të këndojnë për të tërhequr femrat në këtë kohë dhe do të vazhdojnë gjatë gjithë verës.

Kërcelli Speciet

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi