A keni problem me Milingonat

ose na thirrni +383(0)49221223

Prania e milingonave

Milingonat janë dëmtuesi më i zakonshëm dhe i bezdisshëm në të gjithë botën.

Milingonat bashkëpunojnë duke lënë një gjurmë të padukshme kimike që milingonat e tjera ta ndjekin pasi të gjejnë një burim premtues ushqimi. Nëse ai burim ushqimi është në shtëpinë tuaj, mund të prisni zhvillimin e kolonive të milingonave. Ndërsa shumica e milingonave konsiderohen të padëmshme, ka nga ato – të tilla si milingonat e zjarrit(Fire Ants), të cilat pickojnë dhe milingonat marangoz(Carpenter Ants), të cilat dëmtojnë drutë – që mund të jenë më shumë se një shqetësim dhe të përbëjnë kërcënim për shëndetin dhe pronën e familjes suaj.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi