A keni problem me Milingonat

ose na thirrni +383(0)49221223

Trajtimi i pickimit të milingonave

Pickimet e insekteve shpesh shkaktojnë ënjtje të vogël, skuqje, dhimbje dhe kruajtje. Këto reagime të lehta janë të zakonshme dhe mund të zgjasin nga disa orë në disa ditë. Trajtimi në shtëpi është shpesh gjithçka që nevojitet për të lehtësuar simptomat. Sikleti i shumë pickimeve të insekteve mund të qetësohet nga një kub akulli, një leckë e ftohtë, një pastë me sodë buke ose një pomadë hidrokortizoni pa recetë. Nëse pickimi shkakton një reagim të rëndë, kërkoni ndihmë të menjëhershme mjekësore.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi