A keni problem me Milingonat

ose na thirrni +383(0)49221223

Milingonat Argjentinase ( Argentine Ants )

Vendndodhja: Milingonat argjentinase janë të zakonshme në zonat urbane

Madhësia: Milingonat argjentinase kanë një gjatësi prej 0,15 cm deri në 0,65 cm

Ngjyra: varion nga kafe e lehtë/e errët në të zezë dhe me shkëlqim

Sjellja sociale e milingonave argjentinase

Milingonat Argjentinase përshtaten lehtësisht dhe mund të bëjnë fole në vende të ndryshme. Kolonitë janë masive dhe mund të përmbajnë qindra mbretëresha. Foletë zakonisht vendosen në tokë të lagësht, pranë ose nën ndërtesa, përgjatë trotuareve ose poshtë dërrasave. Gjurmët e kërkimit të ushqimit të milingonave argjentinase janë shenja e tyre më e dukshme. Ata udhëtojnë me shtigje të përcaktuara mirë midis rrjetës së foleve të tyre dhe burimeve të tyre ushqimore. Shtigjet mund të vërehen duke udhëtuar në ndërtesa, pemë dhe në shtëpi.

Mbretëreshat argjentinase të milingonave mund të prodhojnë një numër të madh pasardhësh dhe të mbijetojnë me një shumëllojshmëri të gjerë ushqimesh.