A keni problem me Milingonat

ose na thirrni +383(0)49221223

Milingona Fantazmë – Ghost Ant

Vendndodhja: Milingonat fantazmë janë milingona tropikale

Madhësia: Punëtorët janë jashtëzakonisht të vegjël – më pak se 0,15 cm të gjatë

Mënyra e jetesës së milingonave fantazmë

Milingona fantazmë njihet lehtësisht për shkak të shenjave të veçanta të ngjyrave dhe madhësisë së vogël. Milingona fantazmë e ka marrë emrin e saj nga madhësia e saj e vogël dhe ngjyra e zbehtë e këmbëve dhe barkut të saj, të cilat e bëjnë të vështirë për t’u parë. Këto milingona kanë kokë dhe gjoks të errët. Milingonat fantazmë lëshojnë një erë të ngjashme me kokosin kur shtypen.

Milingona Fantazmë mund të shihen në kuzhina dhe banja në lavamanë, banakë dhe dysheme.

Milingonat fantazmë transportohen lehtësisht në kuti, arka, bimë në vazo dhe madje edhe në mallra shtëpiake që trasnportohen. Këto milingona mbijetojnë vetëm në ndërtesa të ngrohta dhe serra.

Shikoni të gjitha fotot dhe videot e milingonave

Ka më shumë se 10,000 lloje të milingonave që gjenden në mbarë botën, megjithatë vetëm rreth 25 lloje zakonisht pushtojnë shtëpitë. Milingonat do të hanë pothuajse çdo lloj ushqimi, por tërhiqen veçanërisht nga ëmbëlsirat.

Milingonat mund të jetojnë nga disa javë deri në disa vjet.