A keni problem me Tenjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Shqetësimet shëndetësore

A pickon mola-Tenja?

Tenja nuk kafshon apo pickon dhe nuk paraqesin asnjë shqetësim për shëndetin e njerëzve.