A keni problem me Tenjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga molat

Heqja e tenjave në ambiente të mbyllura varet nga speciet dhe ku ndodhen. Shihni detaje më specifike rreth kontrollit të molës të përfshirë për çdo lloj mole.