A keni problem me Tenjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotot dhe videot e molës

Tenja janë një grup insektesh që lidhen me fluturat, që i përkasin rendit të Lepidoptera. Mendohet se ka afërsisht 160,000 lloje tenjave dhe shumica e llojeve të tenjave janë të natës.

Latest Tenjat Përditësimet