A keni problem me Tenjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Fakte për molën e vaktit indian

Ngjyra: Gri

Pamja: Krahë të veçantë me nuancë bakri që i bëjnë ato të dallohen lehtësisht

Mënyra e jetesës së Molës së vaktit indian

Tenja e vaktit indian është një dëmtues që zakonisht gjendet në shtëpi dhe dyqane ushqimore. Ata janë më aktivët pasdite dhe në mbrëmje dhe tërhiqen nga drita.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi