A keni problem me Tenjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Pushtimi nga molat

Shumica e tenjave qëndrojnë jashtë dhe hyjnë brenda vetëm nëse tërhiqen natën nga dritat e forta dhe kur dyert dhe dritaret lihen të hapura. Megjithatë, ka disa lloje që mund të sillen brenda në kuti magazinimi ose me ushqime të thata. Këto mund të dëmtojnë ushqimin dhe veshjet dhe duhet të kontrollohen.