A keni problem me Brumbulli

ose na thirrni +383(0)49221223

Brumbulli i qilimit

Brumbujt e qilimave janë ndër insektet më të zakonshme që gjenden në shtëpi në mbarë vendin. Ka shumë lloje të ndryshme të brumbujve të qilimave që mund të gjenden në rajone të ndryshme. Më i zakonshmi është “brumbulli i larmishëm i qilimave” dhe i përshtatet emrit duke marrë shumë forma.

Brembujt e qilimave janë dëmtues që ushqehen me gjëra në shtëpinë tuaj që kanë me origjine shtazore. Ato mund të gjenden në çdo gjë, nga koshi juaj i plehrave deri te një jastëk. Fillimisht ata morën emrin “Brumbuj qilimi” për shkak të invazionit të zakonshëm në qilimat e leshit. Brumbujt e qilimave hanë pëlhura leshi, por nuk frekuentojnë pëlhura sintetike që përdoren zakonisht në qilima sot.

Infektimet më së shpeshti vijnë nga popullatat e brumbujve të qilimave të egër që migrojnë në zona më të freskëta në vapën e verës. Këto zona më të freskëta mund të jenë çdo gjë nga një hambar në një shtëpi.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi