A keni problem me Brumbulli

ose na thirrni +383(0)49221223

Shqetësimet shëndetësore nga Brumbujt

Brumbujt e rritur kanë pjesë të gojës përtypëse, kështu që disa mund të kafshojnë, por zakonisht kjo është më e rastësishme sesa me qëllim. Kryesisht ato thjesht shkaktojnë dëme në produktet ushqimore të thata të ruajtura, shumë pëlhura natyrale, të tilla si pambuku, leshi dhe druri, fibrat e kafshëve dhe puplat.

Brumbujt në fazën e larvave nuk kafshojnë, por lëkurat e tyre të shkrira janë të njohura se shkaktojnë acarim në lëkurën e njeriut dhe dermatit kruarje.