A keni problem me Brumbulli

ose na thirrni +383(0)49221223

Brumbulli me dhëmbëza sharrë

Brumbulli me dhëmbë sharrë depërton lehtësisht në drithëra, frutat e thata dhe ëmbëlsirat e paketuara. Ai gjithashtu sulmon miellin, miellin e misrit, sheqerin, mishin e tharë dhe duhanin.

Të rriturit janë të vegjël, ngjyrë kafe dhe kanë projeksione si sharrë në secilën anë të kraharorit;

Të mbetura të patrazuara, popullata të mëdha mund të zhvillohen me shpejtësi;

Jeton dhe shumohet deri në 3 vjet;

Ushqehet me drithëra – fruta të thata – miell – makarona

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi