A keni problem me Brumbulli

ose na thirrni +383(0)49221223

Brumbujt zhvillohen përmes katër fazave të rritjes të quajtura Metamorfoza e Plotë, duke përfshirë, vezën, larvën (grub), pupën (krizalis) dhe më në fund të rriturit. Beetles hanë një shumëllojshmëri ushqimesh, kryesisht pjesë bimore, gjethe ose fara ose fruta dhe dru,.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Brumbulli Përditësimet