A keni problem me Rriqërat

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga rriqrat

Nëse gjeni rriqra në kafshën tuaj, kontrollojini dhe trajtojini menjëherë tek një veteriner, veçanërisht nëse ju duken letargjike, sepse kjo mund të jetë shenjë e infeksionit ose sëmundjes nga pickimi. Për shkak të faktit se rriqrat mund të bëjnë nga 1,000 deri në 3,000 vezë për çdo cikël, është gjithashtu e rëndësishme të kontrolloni shtëpinë tuaj për një infektim nga rriqrat. Rriqrat vendosin vezë në të çara të vogla rreth shtëpisë tuaj, gjë që mund ta bëjë të vështirë gjetjen dhe eliminimin e tyre. Për të garantuar një heqje të plotë, është një ide e mirë të kërkoni ndihmën e një kompani profesionale në mënyrë që të siguroheni që përhapja të jetë nën kontroll dhe të eliminohet.