A keni problem me Rriqërat

ose na thirrni +383(0)49221223

Rriqërat Brown Dog

Në përgjithësi, rriqrat pushtojnë një shtëpi pasi ngjjitën në kafshë shtëpiake dhe njerëz.

Megjithëse rriqrat gjenden kryesisht në zonat e pyllëzuara, ato mund të gjenden gjithashtu në peizazhe dhe shkurre. Për të ndihmuar në parandalimin dhe pupullacionin e rriqrave, hiqni bimësinë e trashë nga pjesa e jashtme e pronës tuaj. Kontrolloni dhe trajtoni rregullisht kafshët shtëpiake. Nëse zbuloni se keni prani të tyre, kontaktoni një profesionist të kontrollit të dëmtuesve. Rriqrat mund të bartin disa sëmundje të rrezikshme.

Rriqërat Brown Dog

Rriqërat Brown Dog janë një nga rriqrat më të përhapur në botë

Nikoqiri më i zakonshëm është qeni shtëpiak

Mund të transmetojë sëmundjen Lyme

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi