A keni problem me Rriqërat

ose na thirrni +383(0)49221223

Foto dhe video të rriqrave

Rriqrat janë parazitë të jashtëm që ushqehen me gjak si burimi kryesor i ushqimit. Edhe pse shumë besojnë se rriqrat janë insekte, ato janë në fakt arachnids, si merimangat. Ka lloje të ndryshme të rriqrave që ndahen në dy kategori kryesore: rriqrat e forta, të tilla si rriqrat e zakonshme të qenit, dhe rriqrat e buta. Pamja fizike e rriqrave ndryshon sipas vendndodhjes gjeografike por në përgjithësi ato kanë tetë këmbë dhe variojnë në madhësi nga 2-3,5 mm.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Rriqërat Përditësimet