A keni problem me Rriqërat

ose na thirrni +383(0)49221223

Rriqërat Deer

Ngjyra: Të pasmet e kuqërremta dhe shenjat e zeza të shpinës

Mënyra e jetesës së e rriqrës Deer

Rriqrat kanë një jetëgjatësi dyvjeçare, duke maturuar në katër faza metamorfike: vezë, larvë, nimfë dhe të rritur, rriqrat e deer hanë vetëm tre herë gjatë jetës së tyre, duke u ushqyer ekskluzivisht me gjakun e kafshëve.

Historia e rriqrës deer dhe sëmundjes Lyme

Rriqërat derr përhapin sëmundjen Lyme. Për një kohë, shkencëtarët i konsideruan rriqrat e deer si bartësit kryesorë dhe ndoshta të vetëm të sëmundjes Lyme, një sëmundje dobësuese, megjithëse rrallë fatale, që shpesh keqdiagnostikohet fillimisht si grip.

Përshkak se dimrat më të butë po bëhen më të zakonshëm dhe temperaturat e përgjithshme po rriten andaj si rezultat mbijetesa dhe shumimi i tyre po behet më I dukshëm.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi