A keni problem me Rriqërat

ose na thirrni +383(0)49221223

Rriqëri American Dog

Rriqëri Amerikan Dog zakonisht jeton në natyrë; megjithatë, ata zakonisht hyjnë brenda shtëpive me kafshë shtëpiake ose brejtës. Mbani kafshët shtëpiake që mos të hyjnë në një bimësi të trashë dhe të tejmbushur ku mund të jenë të pranishme rriqrat. Kontrolloni dhe trajtoni rregullisht kafshët shtëpiake. Nëse zbuloni se keni një infektim, kontaktoni një profesionist të kontrollit të dëmtuesve, rriqrat mund të bartin disa sëmundje të rrezikshme.

Fakte për rriqrat American dog

Qentë janë nikoqiri i preferuar

Larvat dhe nimfat ushqehen me brejtës të vegjël të egër

Vektor i etheve me njolla të malit shkëmbor

Mënyra e jetesës së rriqrave American Dog

Në përgjithësi, rriqrat pushtojnë një shtëpi pasi ngjjitën në kafshë shtëpiake dhe njerëz.

Megjithëse rriqrat gjenden kryesisht në zonat e pyllëzuara, ato mund të gjenden gjithashtu në peizazhe dhe shkurre. Për të ndihmuar në parandalimin dhe pupullacionin e rriqrave, hiqni bimësinë e trashë nga pjesa e jashtme e pronës tuaj. Kontrolloni dhe trajtoni rregullisht kafshët shtëpiake. Nëse zbuloni se keni prani të tyre, kontaktoni një profesionist të kontrollit të dëmtuesve. Rriqrat mund të bartin disa sëmundje të rrezikshme.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi