A keni problem me Bubashfabat

ose na thirrni +383(0)49221223

Bubashfabat Orientale

Ngjyra: kafe e errët në të zezë me shkëlqim

Si të identifikoni bubashfabën orientale

Buburrecat orientale femra janë pak më të gjata se meshkujt. Meshkujt kanë krahë plotësisht të zhvilluar, por të shkurtër dhe të gjerë që shtrihen në pjesën më të madhe të trupave të tyre; femrat kanë vetëm jastëkë të shkurtër trekëndësh të krahëve. Krahu i brendshëm paloset si një ventilator dhe është cipë, ndërsa pjesa e jashtme e krahut është e ngushtë, lëkurë dhe e trashë. Bubashfabat orientale as meshkuj dhe as femra nuk fluturojnë. Ndryshe nga bubashfabat tjera, bubashfabat orientale nuk mund të ngjiten në sipërfaqe të lëmuara, sepse u mungojnë jastëkët e specializuar në këmbë. Kjo do të thotë se, ndryshe nga speciet e tjera, kacabuja orientale preferon shumë dyshemenë dhe do të shmangë ngjitjen në mure dhe tavane.

Mënyra e jetesës së bubashfabave orientale

Ngjashëm me shumicën e bubashfabave, bubashfabat orientale preferojnë hapësira të errëta dhe të lagështa, sepse kjo specie mbështetet shumë nga burimet e ujit. Bubashfabat orientale mund të kalojnë një muaj të tërë pa ushqim, por vetëm 2 javë pa ujë. Ata preferojnë të ushqehen me materiale të kalbura dhe mbeturina. Në një mjedis të jashtëm ato ka shumë të ngjarë të gjenden nën mulch dhe shkëmbinj, nën mbeturina ose në sistemet e kanalizimeve. Këto kacabu kanë tendencë të jenë sezonale, me të rriturit që mund të shfaqen në muajt e pranverës dhe verës.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Bubashfabat Përditësimet