A keni problem me Bubashfabat

ose na thirrni +383(0)49221223

Bubashfabat Amerikane

Ngjyra: e kuqërremtë në kafe në kafe të errët (përveç një brezi të nxirë ose të verdhë të lehtë rreth mburojës pas kokës

Si të identifikoni Bubashfabat Amerikane

Bubashfaba amerikane është një nga speciet më të mëdha të bubashfabave-kacabuve. Meshkujt dhe femrat kanë përafërsisht të njëjtën madhësi. Ata kanë krahë, duke i bërë të aftë për të fluturuar, por zakonisht mund të shihen duke vrapuar në gjashtë këmbët e tyre. Krahët janë afërsisht të njëjtën gjatësi me trupin tek femrat dhe më të gjata tek meshkujt, duke u shtrirë pak përtej barkut. Të rriturit mund të jetojnë të paktën dy deri në tre muaj pa ushqim, një muaj pa ujë dhe mund t’i mbijetojnë lehtësisht temperaturave të ngrirjes së jashtme.

Mënyra e të jetuarit të Buburrecave Amerikane

Bubashfabat amerikane pëlqejnë kushtet e nxehta dhe të lagështa dhe kanë krahë plotësisht të zhvilluar. Bubashfaba amerikane zakonisht gjendet jashtë në zona të peizazhuara, kanalizime dhe në zona të ulëta të një ndërtese ku nivelet e lagështisë janë më të larta. Brenda, ato gjenden më së shpeshti në restorante, dyqane ushqimore dhe vende të tjera ku përgatitet ose ruhet ushqimi. Ato gjenden shpesh në kanalizime dhe bodrume të lagura, në kanalet e ngrohjes dhe në katet e para të ndërtesave. Ato mund të transportohen në shtëpi, apartamente dhe restorane në kuti nga objektet e infektuara.

Kjo specie ushqehet me lëndë organike të kalbur. Ata fshihen gjatë ditës në vende të strehuara dhe të errëta dhe kërkojnë ushqim gjatë natës, shpesh vrapojnë me shpejtësi kur shqetësohen. Megjithatë, bubashfabat amerikane janë një nga bubashfabat më pak të zakonshme që gjenden në shtëpi apo biznes.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi