A keni problem me Pleshtat

ose na thirrni +383(0)49221223

Pronarët e kafshëve shtëpiake duhet të kenë kujdes të veçantë për të larë shtratin e kafshëve shtëpiake, për të pastruar shpesh dyshemetë me fshesë elektrike. Trajtoni kafshët tuaja shtëpiake dhe kontaktoni një profesionist të kontrollit të dëmtuesve për të trajtuar zonat aktive brenda dhe jashtë shtëpisë tuaj. Hiqni mbeturinat organike nga pjesa e jashtme e pronës

Fakte mbi pleshtat

 • Dëmtuesit të njerëzve dhe kafshëve shtëpiake në të gjithë botën
 • Larva ushqehet me mbetje organike dhe gjak kafshësh
 • Të rriturit ushqehen me gjak njeriu ose kafshë të tjera
 • Transmetojnë disa sëmundje – të tilla si murtaja dhe tifoja e Murinës
 • Përgjegjës për Murtajën e Zezë që vrau mbi 100 milionë njerëz në shekullin e 14-të

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi