A keni problem me Pleshtat

ose na thirrni +383(0)49221223

Foto dhe video të pleshtave

Emri pleshtat i referohet shumë llojeve, duke përfshirë pleshtat e qenve (Ctenocephalides canis) dhe pleshtat e maceve (Ctenocephalides canis). Ata janë parazitë që ushqehen me gjak, si njerëzor ashtu edhe kafshësh, duke shpuar lëkurën nga jashtë dhe duke thithur gjak. Pleshtat janë insekte pa krahë, me ngjyrë të errët.Për shkak se nuk kanë krahë, pleshtat largohen nga nikoqirit duke kërcyer. Ata mund të kërcejnë deri në 18 cm në ajër.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Pleshtat Përditësimet