A keni problem me Pleshtat

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga Pleshtat

Nëse jeni në gjendje të identifikoni një prani të pleshtave, duhet të ndërmerrni disa hapa. Së pari, telefononi veterinerin tuaj në mënyrë që të gjeni opsionet më të mira të trajtimit të pleshtave për kafshën tuaj. Më pas, vazhdoni të kontrolloni shtëpinë tuaj për një infektim. Ju duhet të pastroni tërësisht shtëpinë, veçanërisht zonat ku kafsha juaj kalon shumë kohë. Sigurohuni që të lani rrobat dhe shtretërit e qenve në mënyrë që të vrisni pleshtat e mundshëm. Për shkak se infektimet e pleshtave mund të jenë të vështira për t’u mbajtur, është mirë të telefononi ekspertin tuaj të kontrollit të dëmtuesve në mënyrë që të siguroheni që problemi të trajtohet në mënyrë korrekte dhe të vazhdueshme.