A keni problem me Pleshtat

ose na thirrni +383(0)49221223

Pleshtat kafshojnë kafshët dhe njerëzit për t’u ushqyer me gjakun e tyre. Këto pickime zakonisht shfaqen si gunga të vogla të kuqe që mund të jenë jashtëzakonisht të kruajtshme dhe të pakëndshme. Kafshimet shpesh shfaqen në grupe të vogla ose grupe. Përveç shqetësimit të shkaktuar nga pickimet, pleshtat mund të bartin dhe transmetojnë baktere dhe viruse përmes këtyre pickimeve. Nëse jeni kafshuar, pastroni kafshimin me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe akulloni vendin për të zvogëluar ënjtjen. Ju gjithashtu mund të përdorni kremra kundër kruajtjes për të pakësuar shqetësimin. Nëse në çdo moment mendoni se pickimi është serioz, kërkoni ndihmë mjekësore sa më shpejt të jetë e mundur.

A pickojnë pleshtat?

Pleshtat kafshojnë kafshët dhe njerëzit për t’u ushqyer me gjakun e tyre. Këto pickime zakonisht shfaqen si gunga të vogla të kuqe që mund të jenë jashtëzakonisht të kruajtshme dhe të pakëndshme. Kafshimet shpesh shfaqen në grupe të vogla ose grupe. Përveç shqetësimit të shkaktuar nga pickimet, pleshtat mund të bartin dhe transmetojnë baktere dhe viruse përmes këtyre pickimeve. Nëse jeni kafshuar, pastroni kafshimin me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe akulloni vendin për të zvogëluar ënjtjen. Ju gjithashtu mund të përdorni kremra kundër kruajtjes për të pakësuar shqetësimin. Nëse në çdo moment mendoni se pickimi është serioz, kërkoni ndihmë mjekësore sa më shpejt të jetë e mundur.