A keni problem me Kërcelli

ose na thirrni +383(0)49221223

Kërcelli i nishanit

Emri: Kërcejt e nishanit e marrin emrin nga zakonet e tyre

Madhësia: 3-5 centimetra e gjatë

Pamja: Krahë dhe këmbë të mëdha të përparme për të gërmuar në tokë

Mënyra e jetesës së kërcellit të nishanit

Kërcejt e nishanit vendosin vezët e tyre në tunelet që bëjnë nën tokë. Ata janë nate dhe janë omnivorë që do të thotë se hanë krimba dhe larva si dhe bar. Në mot të ftohtë, kërcjet e nishanit bien në letargji dhe në përgjithësi janë në gjendjen e tyre më shkatërruese nga gushti deri në tetor.

Shumica, megjithëse jo të gjitha speciet janë në gjendje të fluturojnë për distanca të shkurtra. kërcjet e nishanit dëmtojnë barin duke gërmuar tunele në tokë dhe duke ngrënë barin. Kjo rezulton në njolla kafe në bar. Ata gjithashtu tërheqin grabitqarët si rakunët që dëmtojnë edhe barin.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi