A keni problem me Kërcelli

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotot dhe videot e kërcellit

Të dallueshme menjëherë nga cicërrimat e tyre, kërcejtë janë një pushtues i rastësishëm i shtëpisë dhe banor i zakonshëm i peizazhit. Këta insekte të vegjël që kërcejnë janë anëtarë të disa llojeve të ndryshme, por më të zakonshmet janë kërcej të fushës (specia Gryllus) dhe kriket e shtëpisë (Acheta domesticus). Kërcejtë e shtëpisë kanë jetuar krah për krah me njerëzit për breza.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Kërcelli Përditësimet