A keni problem me Vemjet

ose na thirrni +383(0)49221223

Pushtimi

Vemjet janë ngrënëse të mëdha; që të rriten duhet të hanë. Ju mund të gjeni vemjet në kopshtin tuaj ose brenda shtëpisë tuaj. Ata përdorin pjesët e gojës për të përtypur gjethe, bimë, ushqim dhe veshje. Nëse keni një prani të vemjeve, sigurohuni që të keni kujdes ti largoni vezët pranë burimit të ushqimit.