A keni problem me Vemjet

ose na thirrni +383(0)49221223

Krimbi i ushtrisë

Madhësia: Krimbat e ushtrisë mund të rriten deri në 0.21 cm në gjatësi.

Ngjyra: Ngjyrë kafe e gjelbër

Sjellja e krimbave të ushtrisë

Krimbat e ushtrisë ushqehen në grupe të mëdha, duke prerë pjesë të teheve të barit duke lënë majat e dëmtuara, të cilat mund të duken transparente. Këta dëmtues nga fiilimi I pranveres vazhdojnë të jenë aktiv gjatë muajve të verës. Sigurohuni që mulçi të jetë jo më shumë se 5 cm i trashë dhe të paktën 30 cm prapa nga themeli.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi