A keni problem me Vemjet

ose na thirrni +383(0)49221223

Krimbat e rrjetës sod janë ushqyesit kryesorë dhe një ngrënës i pangopur i gjetheve të barit . Ato janë rozë-bardhë, të verdhë-kafe me kokë të zezë dhe janë 1,9 cm të gjata.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi